Epoxygulve

Der er masser af gode grunde til at vælge et epoxygulv. Materialet forbindes traditionelt med den industrielle verden grundet en meget høj slidstyrke, men vi har stor erfaring med epoxygulve til både industri og private boliger.

Epoxygulv til industri og private hjem

Epoxygulv passer både til den tunge “trafik”, men også kontorer, skoler/institutioner og private hjem. I de private hjem har vi gennemført spændende opgaver med epoxygulv i køkkener, badeværelser og bryggers. Epoxy egner sig særligt godt til disse rum grundet epoxyens enorme slidstyrke.

Dit gulv – din yndlingsfarve

Epoxygulve har ikke kun mange anvendelsesmuligheder grundet materialets styrke og kvaliteter. Du kan nemlig vælge (næsten) lige præcis den farve, du ønsker. Et epoxygulv kan desuden enten være mat eller blankt. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser.

Tag os med på råd, når du vælger dit epoxygulv

Vi har 20 års erfaring med gulve og har lagt epoxygulve for store erhvervskunder og private hjem. Tag os med på råd, når jeres nye gulv og fundamentet for jeres dagligdag skal etableres.

Epoxy har opnået en stigende popularitet de seneste år. Stilmæssigt afspejler gulvet en ny trend, hvor netop holdbarheden og designelementer fra den industrielle verden overføres til det private, stilrene hjem. Der er altså tale om en spændende kombination af holdbarhed, kvalitet og designmæssig overlegenhed.

Vi glæder os til at høre om dine gulv-planer. Giv os et kald allerede i dag.

Epoxygulv, autoværksted
Epoxygulv, badeværelse
Epoxygulv, badeværelse
Epoxygulv, fabrik
Epoxygulv, Nike, Danmark
Slebet beton med klar epoxylak
Køletank
Epoxygulv, fødevarefabrik
Epoxygulv, badeværelse
Epoxygulv, badeværelse
Epoxygulv, Nike, Sverige
Slebet beton med klar epoxylak
Epoxygulv, rensningsanlæg
Garagegulv, colorkvarts