Fugefri gulve

Vi er specialister i gulve – med mere end 20 års erfaring. Vores speciale er fugefri gulve – herunder epoxygulv, polyurethangulv og acrylgulv.

Fugefri gulve er samlebetegnelsen for den type gulve, vi primært fokuserer på. Vores erfaring spænder meget bredt, idet vi har lagt gulve på alt fra Storebæltsbroen til private badeværelser.

Fordele ved fugefri gulve

Fugefri gulve er først og fremmest slidstærke og lette at rengøre. Det er dog forskelligt fra branche til branche og fra erhverv til privat, hvilket gulv, du bør vælge. Vi er altid med som kompetent og passioneret sparringspartner og rådgiver dig til det rette materialevalg.

Fugefri gulve der passer til jeres udtryk

Især epoxygulv (og polyurethangulv) er bl.a. blevet meget populære pga. styrken, den lette vedligeholdelse – men også pga. de mange udtryksformer. Epoxygulv fåes i næsten alle farvenuancer og i både mat og blank.

Skal vi lægge jeres nye fugefri gulv?

Vi vil rigtig gerne høre om jeres planer – hvad enten det drejer sig om jeres private bolig eller erhvervslokaler. Vi er passionerede og vores mange års erfaring sikrer dig de bedste leverandører og mest kompetente fagfolk.

Fabriksgulv
Epoxygulv, badeværelse
Epoxygulv, badeværelse
Storkøkken
Nike, Danmark
Nike, Svarige
Garagegulv, colorkvarts
Rensningsanlæg
Førevarefabrik
Autoværksted
Slebet beton med klar epoxylak
Slebet beton med klar epoxylak
Rigshospitalet
Rigshospitalet
Køletank