Polyurethangulve

Polyurethangulv har ligesom epoxygulv opnået enorm popularitet pga. en høj slidstyrke og masser af anvendelsesmuligheder. 

Polyurethan bruges i industriel sammenhæng til fx kontorer, sygehuse, institutioner, mm. men også til private hjem, hvor polyurethan fx er et oplagt valg i børneværelset.

Polyurethangulv er slidstærkt og let at rengøre

Vi har stor erfaring med polyurethan og har gennemført spændende projekter for både erhverv og i private hjem, hvor materialets hårdføre og praktiske natur giver kvalitet i det daglige liv.

Et gulv med go’ akustik

Polyurethangulv er blødt og komfortabelt sammenlignet med andre fugefri gulve. Det giver ofte en oplevelse af bedre akustik og komfort, idet gulvet er med til at absorbere lyden fra gang og trafik i lokalet. I kontorlokalet med mange forbipasserende og “høje stilletter” kan polyurethan således være med til at skabe en mere rolig atmosfære.

Vi har 20 års erfaring med gulve og glæder os til at høre om dit gulv-projekt. Tag os derfor med på råd, når I skal vælge fundamentet for jeres hverdag, hvad enten der skal nyt gulv i privaten eller i virksomheden.

Polyurethangulv
Polyurethangulv
Trappe
Trappe
Polyurethangulv
Polyurethangulv
Polyurethangulv, Rigshospitalet